Naša priča

Čovek sedi za kuhinjskim stolom i upoređuje nalaze na hartiji ispred sebe. Žena je pored njega i komentarišu rezultate, dok mu donosi prirodno bilje u malim količinama. Nakon celog dana rada kao fizioterapeut ostatak večeri provešće u traženju formule.

Ime ovog čoveka je Đorđe Štangl, a te brojne noći pretvoriće se u četrdesetogodišnju avanturu u pronalaženju prirodne formule za sanjiranje i lečenje sportskih povreda. Te noći proveo je samo zbog jedne želje - da mladi i talentovani sportisti mogu da nastave da treniraju.

Godine truda stvorile su preparat koji ne samo da sanira bol, već pomaže i otklanjanju njegovog uzroka. Stvorio je kremu koja dubinski leči.

Patent su prepoznale i stručne komisije širom regiona kao i u Maroku, Mađarskoj, Gruziji, Koreji i Moldaviji na čijim sajmovima je George’s therapy koktel osvojio brojna priznanja i nagrade.

To je za Đorđa manje bitno. Bitno je da su kroz njegovu četrdesetogodišnjuj karijeru otkrili ljudi sa kojim je radio u privatnoj praksi u Novom Sadu i Bačkoj Palanci, u Klinici za rehabilitaciju u Beogradu, Specijalnoj bolnici Rusandi u Melencima kao i u Sportsko-rekreativnom centru u Čelarevu. Takođe, to su otkrli i sportisti profesionalnih i amaterskih klubova u kojima je bio fizioterapeut.

Njegova supruga i on su prvih 20 godina zamišljali rešenje - poslednjih 20 godina razvijaju patent. Uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja stvorio je više patetnih rešenja u oblasti rehabilitacije i nege bolesnika.

Ali to su tehničke stvari. Čovek sedi za stolom, tražeći pravu meru biljnih prepara - samo da bi neko opet digao teg, potrčao, ili udario u džak. Videti nečiji osmeh nakon treninga i duge pauze usled povrede - veće je od svih priznanja. 

George’s Therapy - Zdrav život koji niko ne može da vam uzme